Verificari si Revizii centrale termice

Pentru siguranta ta si a familiei tale nu uita sa faci revizia la centrala termica, aceasta fiind obligatorie la fiecare 2 ani!

Apeleaza la specialisti!

Confortul termic pe timp de iarna, este dat de centrala termica pe care cei mai multi o au instalata in caminul propriu.

Bineinteles, centrala termica asigura necesarul de apa calda, la orice ora din zi sau din noapte.

Astfel ca, fara acest echipament atat de util, cel mai probabil, calitatea vietii ar fi afectata intr-o masura destul de mare.

De aceea, este atat de important ca centrala termica pe care o detineti, sa functioneze in parametri optimi o lunga perioada de timp. Cum va asigurati de acest lucru?

Apeland la ajutorul unor specialisti in domeniu, bineinteles.

Preturi pentru verificare tehnica periodica a centralelor termice:

Pretul include deplasarea, manopera si depunerea buletinului de verificare ISCIR

170 lei pentru centrale pana in 32 kw
8 lei/kw pentru centrale ce depasesc 32 kw

Pe langa faptul ca prin intermediul reviziilor tehnice realizate de catre specialistii nostri, asigurati durata indelungata de viata a centralei termice si evitati aparitia unor posibile defectiuni, respectati, in acelasi timp, si legislatia in vigoare ce stipuleaza reviziile tehnice ca fiind obligatorii, la fiecare 2 ani.

Pentru operatiunile specifice, utilizam aparate de detectie omologate (multimetru, manometru, analizor de gaze, pompa de verificare) si analizam rezultatele cu maxima atentie si competenta.

PACHETUL CONTINE

Pentru ca siguranta caminului tau depinde de aceste operatiuni, ai grija sa ii alegi pe cei mai buni in domeniu!