Montare kit detectie gaze

Kiturile de detectie gaze sunt obligatorii in spatiile de locuit in care exista aparate de utilizare a gazelor naturale.

instal-15

Conform legislatiei in vigoare, detectoarele automate de gaze naturale sunt obligatorii in spatiile de locuit in care exista aparate de utilizare a gazelor naturale, iar suprafetele vitrate constau din geamuri cu grosimea mai mare de 4 mm sau din geamuri de constructie speciala (securizat, termopan etc.).

Un astfel de aparat, este extrem de util si important avand in vedere rolul pe care il are - acela de a avertiza in caz de scurgeri de gaze ce pot duce la deces in caz de expunere prelungita.

Asadar, trebuie sa va asigurati ca detectorul de gaze pe care il detineti este in permanenta functional, iar daca in urma verificarilor tehnice periodice, se constata defectiuni, in mod obligatoriu trebuie sa se inlocuiasca cu unul nou.

Detectorul de gaz se monteaza in afara apartamentului pe conducta de gaze, iar senzorul se monteaza in camera consumatorului. In cazul in care sunt mai multi consumatori in spatii diferite, se va monta in fiecare camera cate un senzor de gaz.

Pentru serviciile de montaj, la fel ca pentru toate celelalte servicii pe care le oferim, practicam tarife avantajoase, corecte si transparente, iar calitatea este una superioara.

Montare kit de detectie gaz PRIMATECH, din Japonia

In acest pret este inclus montaj si materiale necesare montarii.

Pretul kit-ului este de 600 ron
Acesta contine 1 kit de siguranta Primatech si un senzor cu electrovana.

SERVICII CONEXE

Pentru ca siguranta caminului tau depinde de aceste operatiuni, ai grija sa ii alegi pe cei mai buni in domeniu!