Instalatii Sanitare si Termice

Arcadia Instal activeaza in domeniul instalatiilor sanitare si termice, avand o experienta vasta si cunostinte de specialitate astfel ca solutiile furnizate vor fi de fiecare data, la cel mai inalt nivel, iar solutionarea problemelor existente, va fi una rapida, profesionista, conform cu necesitatile dumneavoastra.

Bineinteles, asiguram intreg pachetul de servicii, plus produse, pachet ce include atat consultanta in alegerea celor mai bune echipamente, cat si instalarea acestora, reparatii, mentenanta etc.

Ne dorim ca ambientul climatic din imobilul dumneavoastra, sa fie optim, de aceea ne angajam sa il cream in timp record.

Gama noastra de instalatii termice cuprinde:

Montaj - Mentenanta - Reparatii/Service

Centrale Termice

Deoarece, in prezent, centralele termice reprezinta solutia cea mai buna pentru producerea caldurii, este bine sa acordati atentia cuvenita functionarii corespunzatoare. Asadar, daca observati nereguli de orice fel, va recomandam sa solicitati interventia echipei noastre de specialisti.
De asemenea, daca tocmai ati achizitionat o centrala termica, montajul, punerea in functiune si pornirea propriu-zisa a acesteia, cu setarea parametrilor corecti, trebuie realizate de catre profesionisti. Astfel, se evita multiplele probleme care pot fi determinate de proceduri eronate.

Incheiem si contracte de mentenanta periodica, oferta fiind personalizata pentru fiecare beneficiar in parte. In acest mod, aveti garantia ca posibilele defectiuni vor fi eliminate in timp util, inainte sa se agraveze.
Actionam rapid, asigurand servicii de calitate superioara, la preturi avantajoase si transparente.

Montaj - Mentenanta - Reparatii/Service

Calorifere

Indiferent de tipul de calorifer achizitionat (fonta, otel, aluminiu etc.), echipa noastra competenta este cea mai in masura sa intervina pentru a va oferi servicii de montaj, precum si operatiuni de intretinere (spalare, desfundare) etc.
Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare, legate de orice aspect de interes. Raspundem prompt si va oferim solutii viabile, personalizate.

Montaj

Contoare Termice

Pentru ca este important sa cunoastem consumul de energie termica intr-un anumit spatiu (locuinta, cladiri de birouri etc.), noi recomandam instalarea unor contoare termice eficiente.
In functie de spatiul in care doriti sa monitorizati consumul, echipa noastra va va recomanda cele mai bune echipamente, avand grija, ulterior, sa le si instaleze, asigurand, astfel, pachetul complet de servicii.

Montaj - Remediere defectiuni - Mentenanta

Boilere

Cu totii cunoastem, la ce sunt folosite boilerele si ca fara ele, in anumite spatii, conditiile de trai nu ar fi cele mai bune. Boilerele asigura apa calda menajera ceea ce inseamna ca sunt indispensabile in acele spatii ce nu permit instalarea altor alternative, cum ar fi centrala termica, de exemplu.

Montam rapid, eficient si fara probleme, orice model de boiler, si remediem, de asemenea, defectiunile aparute, identificand corect cauzele.

Montaj

Instalatii de Incalzire in Pardoseala

Solutia moderna pentru incalzirea diverselor tipuri de spatii este reprezentata de aceste instalatii deoarece caldura se repartizeaza uniform pe intreaga suprafata a pardoselii.
Livram proiecte la cheie, fara cusur, in timp scurt si la costuri minime.

Montaj - Reparatii

Perdele de Aer

Perdelele de aer au rolul de a reduce pierderile de caldura, prin formarea unei bariere termice intre spatiul interior si cel exterior.

Executam lucrari de montaj pentru perdele de aer electrice, comerciale, cu apa calda si perdele de aer industriale, la preturi corecte si avantajoase.
Indiferent de complexitate, solutionam prompt si eficient, orice lucrare.

Apeleaza cu incredere la echipa noastra de profesionisti! Raspundem cu promptitudine si oferim solutii optime!

Pentru ca siguranta caminului tau depinde de aceste operatiuni, ai grija sa ii alegi pe cei mai buni in domeniu!