Despre Noi

Cu o vasta experienta in spate si o echipa de oameni profesionisti, oferim servicii ireprosabile, raspundem cu promptitudine si va oferim intotdeauna cele mai bune solutii.

Autorizati A.N.R.E.

Suntem alegerea corecta deoarece suntem acreditati ANRE pentru orice tip de verificari si revizii la instalatiile de gaz.

Promptitudine

Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor si incercam sa  rezolvam cu prioritate problemele in cel mai scurt timp posibil.

Autorizati I.S.C.I.R.

Detinem autorizatie ISCIR pentru verificarea tehnica periodica a  centralelor termice indiferent de producatorul acestora.

Solutii Corecte

Datorita experientei acumulate suntem pregatiti sa va oferim intotdeauna solutii profesioniste care sa va ofere siguranta unei lucrari bine executate. 

Cu o echipa bine structurata ce detine experienta necesara si cunostinte avansate, va asiguram servicii ireprosabile de verificari tehnice / revizii ale instalatiilor de gaze, revizii, verificari și service pentru orice tip de centrala termica cat și montarea kit-ului de detectie gaze necesar. Siguranta caminului dumneavoastra este importanta, motiv pentru care este indicat sa apelati la specialisti pentru astfel de servicii!

Pentru ca siguranta caminului tau depinde de aceste operatiuni, ai grija sa ii alegi pe cei mai buni in domeniu!